Wat moet ik doen als ik unTill Air geen rechten heb gegeven?

Als je unTill Air geen toestemming hebt gegeven om de camera te gebruiken, kun je geen QR-codes scannen in de app. Op dezelfde manier kun je zonder toestemming om te zoeken naar apparaten in de buurt, geen tickets afdrukken vanaf de printer.

De app vraagt om toestemming voordat het scherm wordt gekoppeld en bij het afdrukken van het eerste ticket.

Als je eerder hebt geweigerd om bepaalde toestemmingen te geven en dit nu wilt veranderen, ga dan naar de instellingen van je apparaat, zoek het gedeelte 'apps' op, selecteer 'unTill Air' en geef de benodigde toestemmingen om de app te kunnen blijven gebruiken.