Kassalade openen

☑️POS-gebruiker

Als de POS-gebruikers de kassalade moeten openen zonder een betaling te doen, kunnen ze de functie 'Kassalade openen' gebruiken.

Voor meer informatie over hoe je de kassaladefunctie instelt bij het koppelen of bewerken van een scherm, raadpleeg deze pagina.

Eenmaal geconfigureerd, zal het scherm automatisch de kassalade openen voor alle contante betalingen.

Als de POS-gebruikers de kassalade moeten openen zonder een betaling te doen, kunnen ze de functie 'Kassalade openen' gebruiken.

Om de functie 'Kassalade openen' te gebruiken, volg deze stappen:

1. Open de unTill Air-app op je scherm.

2. Navigeer naar het controle scherm.

Voor details over het controle scherm, raadpleeg deze pagina.

3. Tik op de knop 'Kassalade openen'.

Opmerking: Als de POS-gebruiker geen toestemming heeft om de kassalade te openen zoals ingesteld in het Backoffice, zal deze knop zijn uitgeschakeld. Voor details over de rechten van de POS-gebruiker, zie deze pagina.

Nu is de kassalade geopend.

Als je de bestelling hebt heropend die contant is betaald, wordt de kassalade niet automatisch geopend vanwege de omstandigheden waarin de opening niet nodig is. Indien nodig, tik op de knop 'Kassalade openen' op het controle scherm.

Locatie-eigenaren kunnen rapporten bekijken over de openingen van de kassalade, inclusief details van het gebruikte apparaat, de betrokken ober en de datum en tijd van de actie.

Voor meer informatie over het rapport 'Kassalade openingen', raadpleeg deze pagina.