Contacts

Wie kan deze functie gebruiken?

☑️ Locatie eigenaren

Om de contacts van je reseller te vinden, kun je naar het gedeelte 'Contacts' van de Back Office gaan.

1. Klik op het profielicoontje in de rechterbovenhoek van de pagina.

2. Selecteer 'Mijn profiel'.

1. Ga naar het tabblad ' Contacts'.

2. Hier vind je contactpersonen van resellers die nuttig voor je kunnen zijn, of je nu op zoek bent naar aanvullende informatie over het gebruik van unTill Air of problemen tegenkomt die moeten worden opgelost.

Het verstrekken van de contactgegevens is aan een reseller, sommige van de contacten zijn verplicht om in te vullen, andere zijn optioneel, dus een reseller kiest zelf welke gegevens en contacten hij aan gebruikers wil geven.

• E-mail (altijd)

• Telefoon (altijd)

• Website (optioneel)

• Adres (optioneel)

• WhatsApp (optioneel)

Als het WhatsApp-nummer wordt geleverd door een reseller, kun je op de daarvoor bestemde groene knop klikken om te beginnen chatten in de webversie van WhatsApp.

Deze knop is ook beschikbaar op elke pagina van de Back Office in de bovenste balk.

Als je met een reseller werkt en unTill Payments wilt gaan gebruiken, stuur dan eerst een verzoek om unTill Payments te gebruiken zoals hier beschreven en neem vervolgens contact op met je reseller om een levering van de benodigde betaalterminals voor unTill Payments te regelen.