Een secundaire BTW gebruiken

Wie kan deze functie gebruiken?

Nadat je een secundaire BTW hebt geconfigureerd en deze hebt toegewezen aan een Ruimte, kun je deze gebruiken in de POS. Door de volgende stappen te volgen, kun je controleren of de secundaire BTW-functie correct werkt.

Om ervoor te zorgen dat een secundaire BTW werkt, volg deze stappen:

1. Open de unTill Air-app op je scherm.

2. Maak twee bestellingen met hetzelfde Artikel uit de Groep die een geconfigureerde secundaire BTW heeft in verschillende Ruimtes.

3. Navigeer naar Rapporten.

4. Stuur een X-rapport.

5. Open de Back Office om het verschil in BTW te volgen afhankelijk van de Ruimte waar de verkopen zijn gedaan.

6. Navigeer naar Rapporten > 'X-rapport' in de Back Office.

7. Vergelijk het BTW-tarief voor het Artikel in de ene Ruimte en in de andere.