Bestelling heropenen

☑️POS-gebruiker

Deze functie stelt je in staat om de eerder betaalde bestelling te heropenen om alle noodzakelijke aanpassingen te maken, zoals het toepassen van kortingen, het annuleren van artikelen, het splitsen van de rekening, het wijzigen van de betaalmethoden, en meer.

De heropen bestelling functie bevindt zich op het controle scherm. Voor meer informatie over het controle scherm, raadpleeg naar deze pagina.

Met deze functie ben je altijd in staat om eventuele bestellingen te corrigeren vanwege verzoeken van de klant. Je kunt geld teruggeven aan de klant, de bestelling aanpassen, deze op de juiste manier afronden, en de klant opnieuw in rekening brengen.

Opmerking: Je kunt alleen bestellingen heropenen binnen dezelfde dag. Het heropenen van bestellingen die op de vorige dagen zijn betaald, is niet beschikbaar.

Om de eerder betaalde bestelling te heropenen, volg deze stappen:

1. Open de unTill Air app op je scherm.

2. Creëer een bestelling en accepteer de betaling ervoor.

3. Navigeer naar het controle scherm.

4. Zoek en tik op de benodigde betaalde rekening.

5. Tik op de heropen bestelling knop.

Opmerking: Als je geen toestemming hebt om een bestelling te heropenen vanuit de POS gebruikers instellingen van het Back Office, zal de relevante knop uitgeschakeld zijn. Voor details over de rechten, verwijs naar deze pagina.

Nu is deze bestelling heropend en kun je beginnen met het aanpassen zoals nodig.

Opmerking: Je krijgt geen tickets voor deze actie, maar het volgende rekeningnummer zal worden overgenomen door de heropende bestelling.

Op dit punt kun je het bedrag van de heropende bestelling terugbetalen aan je klant. Als de betaalmethode met kaart werd gebruikt, en het was gedaan via unTill Payments, kan de klant zijn geld direct terugkrijgen door opnieuw zijn kaart op de terminal te plaatsen. Het relevante bedrag zal worden overgemaakt naar de bankrekening van de klant.

In het Tafelplan, zul je de tafel zien waar de heropende bestelling was geplaatst met een speciaal icoon met een heropen actie.

Deze tafel verschilt van de andere omdat er geen naam van de POS gebruiker en geen tijd van plaatsing van de bestelling is.

Opmerking: Deze tafel, ondanks de heropende bestelling erop, is nog steeds beschikbaar voor het plaatsen van nieuwe bestellingen. Als je een nieuwe bestelling op deze tafel moet plaatsen, tik dan eenmaal op de tafel en bestel artikelen zoals gewoonlijk.

6. Om toegang te krijgen tot de heropende bestelling, dubbel tik op de tafel.

7. Je zult de lijst van artikelen zien uit de bestelling die heropend was.

Opmerking: Als deze heropende bestelling was verdeeld in gelijke delen, zul je geen toegang hebben tot het bestelscherm en daarna de artikelen wijzigen. In deze situatie ben je alleen toegestaan om wijzigingen aan te brengen op het betaalscherm.

8. Nu kun je alle noodzakelijke aanpassingen maken.

9. Accepteer de betaling voor deze bestelling opnieuw.

Nu is je tafel gesloten en de heropende bestelling was verwerkt. Het rekening ticket voor deze bestelling is uitgegeven op de rekeningprinter.