Een betaalmethode gebruiken

☑️POS-gebruiker

Om een nieuwe betaalmethode in de POS te gaan gebruiken, volg deze stappen:

1. Open de unTill Air app op jouw scherm.

2. Maak een willekeurige bestelling aan.

3. Verifieer de mogelijkheid om een rekening af te rekenen met een nieuwe betaalmethode in de POS.

4. Ga verder met het uitvoeren van een betaling met een nieuwe betaalmethode.

Tip: Als je de contante betaalmethode gebruikt, kun je de functie voor terugbetaling gebruiken die het wisselgeld toont. Voor meer informatie over hoe je deze functie gebruikt, raadpleeg deze pagina.

Om kaartbetalingen te accepteren en de terminals te gebruiken die zijn geïntegreerd in de POS, kun je toegang aanvragen tot unTill Payments.

Voor meer informatie over hoe je een verzoek indient voor toegang tot unTill Payments, raadpleeg deze pagina.

Voor meer informatie over de unTill Payments functie, raadpleeg deze pagina.