POS actiereeksen

POS-gebruiker

In de Back Office kunnen locatie-eigenaren de knoppen beheren die worden weergegeven in het POS-systeem.

Hierdoor kunt u onnodige functies uitschakelen en de volgorde van weergave aanpassen om het gebruiksgemak te vergroten. Om POS-actiesets aan te passen, volgt u deze stappen:

1. Ga naar Toepassing > POS-actiesets.

2. Klik op de categorie van de POS-actiesets die u wilt aanpassen.

Categorieën van de POS-actiesets en de knoppen die zijn inbegrepen:

• Controle: Kassalade openen, Bestelling heropenen.

• Home: Volgende gang, Tafel overdragen.

• Betaling: Proforma afdrukken, Splitsen terugdraaien, Fooi toevoegen, Fooi resetten.

• Bestelling: Zoeken, Gratis extra's, Betaalde extra's, Herhalen, Kortingen, Korting annuleren, Annuleren, Bericht, Gerecht wijzigen, Optionele aanpassingen, Korting op totaal, Korting op totaal ongedaan maken, Aanpassing ongedaan maken, Alle kortingen annuleren.

3. Hier kunt u sommige knoppen aan- of uitzetten of de volgorde van hun weergave wijzigen.

De wijzigingen die in de Back Office zijn aangebracht, worden nu weerspiegeld in het POS-systeem. De ingeschakelde knoppen worden weergegeven in de volgorde die u voor hen heeft ingesteld. De uitgeschakelde knoppen zijn niet meer zichtbaar in het POS-systeem.