unTill Payments activeren

☑️Locatie eigenaren

Wanneer u de uitnodiging om lid te worden van unTill Payments heeft ontvangen nadat u deze heeft aangevraagd en toegang heeft gekregen tot het betalingsportaal, kunt u unTill Payments activeren in de Back Office en ermee gaan werken.

1. Navigeer naar het portaal Betalingen, sectie Mijn profiel.

2. Kopieer Locatie ID geplaatst onder unTill Payments credentials.

3. Navigeer in de Back Office naar Instellingen > unTill Payments, klik op 'unTill Payments inschakelen'.

1. Plak Locatie-ID in het betreffende veld.

2. Ga vervolgens terug naar de portal en kopieer het API-token.

3. Plak in de Back Office bij Instellingen > unTill Payments de gekopieerde waarde.

4. Klik op 'Opslaan'.

Nu zou het pictogram unTill Payments op de zijbalk van de Back Office moeten verschijnen. Als u erop klikt, wordt u automatisch naar de betalingsportal geleid.

Nu is unTill Payments geactiveerd op uw locatie en kunt u doorgaan met het toevoegen van betaalterminals en vervolgens genieten van het accepteren van betalingen met het systeem dat is geïntegreerd in uw kassa.