Auto-uitloggen

POS-gebruiker

Deze functie stelt u in staat om een specifieke tijdsduur in te stellen waarbinnen de POS-gebruiker automatisch wordt uitgelogd als er gedurende de opgegeven periode geen actie wordt ondernomen.

Automatisch uitloggen is een handige functie voor POS-gebruikers die hun scherm moeten overdragen aan iemand anders op de locatie. Het zorgt ervoor dat alle POS-gebruikers onder hun eigen naam werken in het POS-systeem, waardoor het niet nodig is om handmatig uit te loggen voordat het scherm aan een andere gebruiker wordt gegeven.

U kunt de resterende tijd voor het uitloggen volgen door het Automatisch uitloggen aan de linkerkant van de zijbalk.

Opmerking: De timer voor automatisch uitloggen telt niet af terwijl de POS-gebruiker actief artikelen bestelt.

U kunt de functie Automatisch uitloggen instellen in de locatie-instellingen van de Back Office.

Voor meer informatie over hoe u dit in de locatie-instellingen kunt doen, raadpleeg deze pagina.