Bedrijfs Instellingen

☑️Locatie eigenaren

Wanneer je een locatie aanmaakt in unTill Air, verstrek je enkele informatie over jouw vestiging, waaronder een naam, adres en andere gegevens.

Als je de informatie van deze locatie wilt wijzigen, kun je dit doen in de Bedrijfsinstellingen van de Back Office.

Om toegang te krijgen tot deze instellingen, volg deze stappen:

1. Ga naar 'Instellingen'.

2. Blijf op het tabblad 'Bedrijf'.

Opmerking: Hier kun je de BTW van jouw bedrijf niet wijzigen. Dit veld is uitgeschakeld binnen de instellingen.

Details die kunnen worden gewijzigd:

• Locatienaam

• Stad

• Postcode

• Adres

• Telefoonnummer

• Kamer van Koophandel

Om de informatie te wijzigen, klik op het overeenkomstige veld en voer nieuwe details in.

Na het voltooien van het bewerkingsproces van de Bedrijfsinstellingen, vergeet niet de wijzigingen op te slaan door op de relevante knop te klikken.