Bedrijfstype wijzigen

☑️Locatie eigenaren

Het bedrijfstype definieert de reeks functies die beschikbaar zullen zijn op je locatie, in overeenstemming met de specifieke behoeften van je zaak.

Het bedrijfstype Eten & drinken wordt bijvoorbeeld voornamelijk gebruikt voor restaurants, cafés en andere bedrijven die met een tafelplattegrond werken, in tegenstelling tot het bedrijfstype Retail, dat alleen in de directe verkoop kan worden gebruikt.

Als je van gedachten verandert en het geselecteerde bedrijfstype wilt wijzigen, kun je dit altijd doen in de Back Office.

Volg deze stappen om het bedrijfstype te wijzigen:

1. Navigeer naar Instellingen.

2. Ga naar het tabblad 'Locatie'.

3. Selecteer in het veld 'bedrijfstype' de gewenste optie.

4. Klik op 'Opslaan'.

Nu is het bedrijfstype bijgewerkt en verschijnen de bijbehorende functies.

Opmerking: Als je het POS wilt bijwerken en in een ander bedrijfstype wilt gaan werken, moet je alle toegewezen schermen opnieuw koppelen. Ga naar de pagina Apparatuur, verwijder alle schermen die je nu hebt en koppel ze opnieuw aan de locatie. Raadpleeg deze pagina voor informatie over het koppelen van een scherm in unTill Air.