Redenen gebruiken

POS-gebruiker

Om te beginnen met het gebruiken van Redenen in de POS, volg deze stappen:

1. Open de unTill Air app op je scherm.

2. Maak een willekeurige bestelling aan.

3. De volgende stappen zijn afhankelijk van of je een Annulering of Korting moet uitvoeren:

• Bevestig de bestelling door te tikken op .

• Ga terug naar deze bestelling.

• Tik eerst op een specifiek item uit de bestelling, en tik vervolgens op de Annuleer knop.

• Selecteer de 'Annuleer reden' uit het pop-up venster dat verschijnt, gebruikmakend van de Reden die recentelijk in het Back Office is aangemaakt.

• Bevestig deze actie.

Voor meer informatie over hoe je een Correctie kunt uitvoeren, raadpleeg deze pagina.

Tip: Om de Reden sneller en gemakkelijker in te voeren, kun je dubbel tikken op de vereiste reden in het pop-up venster.

Behalve de voorgeconfigureerde Redenen kun je de Reden ook handmatig typen in het daarvoor bestemde veld.

4. Na het toepassen van een Reden zullen de Kortingen of Annuleringen worden toegepast.

Na het gebruik van de Redenen bij het toepassen van Kortingen en Correctie, kun je de Redenen zien in de rapporten met Gekorte artikelen en Correctie.