Bestelling bevestigen

☑️POS-gebruiker

Wanneer je Artikelen bestelt in de unTill Air app, moet je de bestelling bevestigen zodat de bonnen worden afgedrukt op de voorbereidingsprinters. Op deze manier blijft het keukenpersoneel op de hoogte van wat ze moeten bereiden. Zodra de bestelling is bevestigd, worden alle Artikelen eraan toegevoegd en worden de bijbehorende bonnen afgegeven.

Je kunt de bestelling op twee manieren bevestigen:

• Tik op de groene knop

• Tik op de knop 'Afrekenen'

Om de bestelling te bevestigen, volg deze stappen:

1. Open de unTill Air app.

2. Maak een willekeurige bestelling.

3. Tik op de groene knop of tik op de knop 'Afrekenen'.

Opmerking: Wanneer je op de knop 'Afrekenen' tikt, word je automatisch doorverwezen naar het betalingsscherm.

4. Nu is de bestelling bevestigd en worden de relevante bonnen afgegeven op de toegewezen bereidingsprinters.

Na de bevestiging van de bestelling zijn sommige acties met de bestelde Artikelen beperkt:

• Je kunt geen bericht toevoegen aan het bevestigde Artikel.

• Je kunt de Modifiers van de bevestigde Artikelen niet wijzigen.

• Je kunt de Menu-items van het bevestigde Menu niet wijzigen.

• Je kunt de Combi deal-items van de bevestigde Combi-deals niet wijzigen.

• Je kunt de Gang van het bevestigde Artikel niet wijzigen.