Waarom worden de tickets op de verkeerde printer uitgegeven?

Je hebt waarschijnlijk een actieve omleiding naar een andere printer. Dit betekent dat wanneer er een printerfout optreedt, een POS-gebruiker een optie selecteert om het komende ticket om te leiden naar een andere printer, bijvoorbeeld om de voedselartikelen van een keukenprinter naar een barprinter te leiden. Op deze manier kun je de hardwarefout of het gebrek aan papier binnenin oplossen, maar daarna kun je deze omleiding vergeten.

Als je kaartjes worden afgedrukt op een andere printer dan de printer waaraan de artikelen zijn toegewezen, controleer dan de omleidingen op het printerbeheerscherm in het POS en verwijder indien nodig een omleiding.

Voor meer informatie over fouten en omleidingen raadpleeg deze pagina.

Meer informatie over het printerbeheerscherm vind je op deze pagina.