Snelle start (Retail)

Laten we kijken hoe we kunnen beginnen met werken in Retail als een locatietype.

Opmerking: Later in de locatie instellingen van de Back Office kan je het locatietype veranderen.

Volg deze stappen om te beginnen met werken in Retail:

1. Open air.untill.com in jouw browser.

2. Meld je aan

• Tijdens het registratieproces, kies je de modus Retail

1. Creëer een Artikel Mojito 0.0 op deze manier:

Tip: Je kan deze items gemakkelijker toevoegen door de startgids te volgen die zich rechtsonder bevindt. Deze gids helpt je om efficiënter te navigeren en alle items snel en op volgorde te maken.

Om deze startgids te volgen: klik op de regel met een actie en dan zal je doorverwezen worden naar de pagina waar je het gewenste item aan kunt maken.

4. Navigeer naar POS-gebruikers.

5. Voeg een POS-gebruiker toe.

6. Navigeer naar Algemeen > Apparatuur.

Optioneel: een printer toevoegen

Je kunt unTill Air gebruiken zonder printers op je locatie door klanten een digitale rekening te geven. Maar als je een bereidingsprinter voor besteltickets of een rekeningprinter voor rekeningen wil toevoegen, volg dan deze stappen:

Opmerking: Om besteltickets uit te krijgen, voeg dan een printer toe en wijs ‘De bon’ functie hieraan toe.

Tip: als je nog geen fysieke printer hebt kan je de ‘Niet printen’ functie gebruiken. Deze stelt je in staat om het bestelproces te testen door geen daadwerkelijke tickets af te drukken.

7. Voeg een scherm toe

8. Installeer de unTill Air app op je scherm.

9. Start en scan de QR-code op je scherm of gebruik de verstrekte link om te verbinden.

10. Krijg toegang tot het POS-systeem door de gebruikerscode in te vullen die je hebt ingesteld voor je POS-gebruiker.

Gefeliciteerd! Je kan nu je eerste bestelling op het scherm plaatsen.

Als je toegang hebt tot de unTill Payments functie kun je betaalterminals instellen en beginnen met het gebruiken van contactloze betalingen binnen unTill Air.

Voor details over het instellen van terminals: raadpleeg deze pagina.