unTill Air applicatie

POS-gebruiker

De unTill Air app, waarmee POS-gebruikers bestellingen kunnen afhandelen en betalingen kunnen verwerken, is beschikbaar op de App Store, Google Play en Sunmi Store.

De app is gratis en kan worden geïnstalleerd vanuit de App Store voor iOS-apparaten en vanuit Google Play en Sunmi voor Android-apparaten.

App Store

Om de unTill Air app vanuit de App Store te installeren, volg deze stappen:

1. Open de App Store op uw scherm.

2. Zoek tussen de apps naar 'unTill Air'.

Als alternatief kunt u deze links gebruiken naar de unTill Air pagina op de App Store:

3. Installeer unTill Air.

Nu, na succesvolle installatie van de app, kunt u uw scherm koppelen aan de locatie en de POS uitvoeren.

Voor meer informatie over hoe u een scherm aan de locatie kunt koppelen, raadpleeg deze pagina.

Google Play

Om de unTill Air app te installeren, volgt u deze stappen:

1. Open Google Play op uw scherm.

2. Zoek tussen de apps naar 'unTill Air'.

Als alternatief kunt u deze link gebruiken naar de unTill Air pagina op Google Play:

unTill Air Google Play

3. Installeer unTill Air.

Nu, na succesvolle installatie van de app, kunt u uw scherm koppelen aan de locatie en beginnen met werken in de POS.

Voor meer informatie over hoe u een scherm aan de locatie kunt koppelen, raadpleeg deze pagina.

Sunmi Store

U kunt ook unTill Air installeren op Sunmi-apparaten via de Sunmi Store.

Om unTill Air vanuit de Sunmi Store te installeren, volg deze stappen:

1. Open de Sunmi Store op het Sunmi-apparaat.

2. Zoek tussen de apps naar 'unTill Air'.

3. Installeer unTill Air.

Nu, na succesvolle installatie van de app, kunt u uw scherm koppelen aan de locatie en beginnen met werken in de POS.

Voor meer informatie over hoe u een scherm aan de locatie kunt koppelen, raadpleeg deze pagina.