Artikelberichten

☑️Locatie eigenaren

In unTill Air kunnen de POS-gebruikers de gewenste berichten toevoegen aan specifieke Artikelen om ervoor te zorgen dat de gerechten precies worden bereid zoals de klanten hebben gevraagd.

De artikelberichten worden afgedrukt op de bestelbonnen en informeren over de speciale vereisten van het gerecht.

In de Back Office kunt u enkele vooraf gedefinieerde Artikelberichten configureren die vooral veel voorkomen in het bestelproces. Bijvoorbeeld, u kunt berichten toevoegen zoals 'Glutenvrij', 'Notenvrij', 'Zonder ijs'. Deze voorgeconfigureerde berichten worden getoond in een aparte kolom in de POS wanneer de gebruiker een bericht wil toevoegen aan een Artikel.

Voor meer informatie over het configureren van Artikelberichten, raadpleeg deze pagina.

Ook kunnen aangepaste Artikelberichten worden gemaakt in de POS door bedienend personeel. Voor meer informatie over het gebruik van de Artikelberichten, inclusief aangepaste berichten, raadpleeg deze pagina.