Een scherm vervangen

☑️Locatie eigenaren

Je zult merken dat het plan dat je hebt geselecteerd een limiet heeft op het aantal schermen.

Dit is de reden waarom het vervangen van een scherm bijzonder relevant wordt als je een nieuw scherm wilt aansluiten, maar je hebt een beperking volgens het abonnement.

Als je meer schermen wilt toevoegen dan je huidige abonnement limiet, overweeg dan om je abonnement te upgraden. Voor meer informatie, raadpleeg deze pagina.

Als je een bestaand scherm wilt vervangen door een nieuw scherm, kun je het actieve scherm in een paar stappen wijzigen. Om een scherm te vervangen, volg deze stappen:

1. Ga naar Apparatuur > Schermen.

2. Houd de muisaanwijzer boven de regel van het scherm dat je wilt verwijderen en klik op het 'verwijder'-teken.

Nu kun je een nieuw scherm toevoegen ter vervanging van het vorige.

3. Klik op 'Nieuwe apparatuur toevoegen'.

4. Selecteer dat je een scherm wilt toevoegen.

5. Selecteer welke modus je wilt gebruiken voor dit scherm: Tafelindeling of Directe Verkoop.

6. Koppel een scherm.

Voor meer details over het toevoegen van een nieuw apparaat, raadpleeg deze pagina.