Logo toevoegen

☑️Locatie eigenaren

In unTill Air kun je de tickets personaliseren. Een van de aanpasbare dingen is de afbeelding. Je kunt dus het logo van jouw etablissement toevoegen aan de tickets.

Om een logo toe te voegen, volg deze stappen:

1. Ga naar Algemeen > Tickets.

2. Definieer het tickettype dat je wilt aanpassen en bewerk door te klikken op het overeenkomstige pictogram.

3. Klik op de schakelaar 'Toon bovenste afbeelding'.

4. Klik op 'Afbeelding selecteren' en blader naar de gewenste afbeelding op jouw apparaat.

5. Stel de breedte van de afbeelding in voor jouw logo.

Je kunt hier het sjabloon bekijken en indien nodig wijzigingen aanbrengen.

7. Klik op 'Opslaan'.

Nu zullen alle tickets van dit type worden uitgegeven met jouw logo eraan toegevoegd.