Rekening herdrukken

Wie kan deze functie gebruiken?

Als een rekening kwijt is of als een klant deze opnieuw digitaal wil ontvangen door deze te scannen of te e-mailen, kun je de functie 'Rekening herdrukken' gebruiken waarmee je elke rekening die op jouw locatie is geregistreerd opnieuw kunt afdrukken of tonen. Afhankelijk van de instellingen van je scherm (of je scherm is ingesteld om digitale rekeningen te tonen of om af te drukken) kun je dit ticket afdrukken of een digitale rekening presenteren via een QR-code of een e-mailfunctie.

Volg deze stappen om een rekening te herdrukken:

1. Open de unTill Air app.

2. Navigeer naar het controlescherm.

3. Selecteer de rekening die je wilt herdrukken of toon de QR-code opnieuw.

4. Druk op de knop 'Rekening herdrukken'.

1. Selecteer de nodige actie in het QR pop-up.