Het aantal schermen beheren

☑️Locatie eigenaren

In unTill Air, verwijst de term 'schermen' naar de tablets of telefoons die zijn verbonden en actief worden gebruikt binnen de POS-applicatie.

Jouw abonnement bepaalt hoeveel schermen je kunt gebruiken. Als je meer schermen wilt toevoegen dan de limiet van je plan, of het aantal schermen dat je gebruikt wilt verminderen, update dan de voorwaarden van je abonnement.

Om het aantal schermen te beheren, volg je deze stappen:

1. Vanaf elke pagina in de Back Office, kun je toegang krijgen tot je accountinstellingen door te klikken op het gebruikersaccount pictogram rechtsboven.

2. Selecteer 'Mijn profiel'.

3. Onder de kop 'Mijn profiel', klik op 'Locaties en abonnementen'.

4. Houd de muisaanwijzer boven de regel van de locatie en klik op het 'bewerk'-teken.

5. Klik op 'Abonnement wijzigen'.

6. Je kunt het benodigde aantal schermen toevoegen tot in totaal 100 schermen aan je abonnement of het aantal schermen voor deze locatie verminderen.

Opmerking: Wanneer je het aantal schermen wijzigt, worden de kosten van het abonnement dienovereenkomstig opnieuw berekend.

Als je het aantal gebruikte schermen verhoogt, wordt het benodigde bedrag direct in rekening gebracht om de extra schermen te activeren.

Als je het aantal schermen vermindert, behoud je toegang tot het vorige aantal tot de volgende factuurdatum. Op die dag wordt je betaling verlaagd om het verminderde aantal schermen weer te geven.

7. Klik op 'Opslaan'.

Opmerking: Na het bijwerken van de abonnementsvoorwaarden is het soms nodig om de pagina te vernieuwen om de wijzigingen in de sectie 'Locaties en abonnementen' te zien.

Je kunt het gebrek aan schermen oplossen door het actieve scherm te vervangen en een nieuwe toe te voegen. Voor details, raadpleeg deze pagina.