Locaties

☑️Locatie eigenaren

Wat is de Locatie?

In unTill Air worden de restaurants en verkooppunten die u beheert 'Locaties' genoemd. Deze terminologie wordt veel gebruikt in de Back Office.

Abonnement op Locatie

Bij het aanmaken van een account of het toevoegen van een nieuwe locatie, configureert en accepteert u een abonnement. Tijdens dit proces verstrekt u bedrijfsgegevens en selecteert u het aantal schermen om de abonnementskosten te bepalen.

Als u het aantal schermen binnen een bestaande locatie moet uitbreiden, raadpleeg deze pagina.

Proefperiode

Het initiële abonnement biedt u een gratis proefperiode van twee weken om alle functies van unTill Air kosteloos te verkennen en te ervaren.

Opmerking: Betaling voor het abonnement wordt automatisch afgeschreven van uw account wanneer de proefperiode afloopt.

Voeg een nieuwe Locatie toe

In unTill Air kunt u nieuwe locaties toevoegen binnen een reeds bestaand account.

Voor details over hoe u een nieuwe locatie toevoegt, raadpleeg deze pagina.