Artikelen herhalen

☑️POS-gebruiker

De 'Herhalen' knop in de POS stelt je in staat om het geselecteerde item in de huidige bestelling te dupliceren.

Door op de 'Herhalen' knop te tikken, worden er extra kopieën van het item toegevoegd zonder dat je opnieuw door Departementen hoeft te zoeken, wat tijd bespaart en het bestelproces optimaliseert.

Het ‘Herhalen’ pictogram in de POS ziet er zo uit:

Om de 'Herhalen' knop te gebruiken, volg deze stappen:

1. Open de unTill Air app op je scherm.

2. Maak een willekeurige bestelling.

3. Tik eerst op het item en tik vervolgens op de 'Herhalen' knop.

Tip: Je kunt het artikel veel gemakkelijker en sneller 'herhalen' door aan de linkerkant te vegen.

Opmerking: Als je een bestelling moet splitsen die duplicaatartikelen bevat, zijn er extra stappen nodig. Voor meer informatie, raadpleeg deze pagina.