Een betaalmethode toevoegen

☑️Locatie eigenaren

Hoewel betaling met contant geld automatisch beschikbaar is als standaardoptie in unTill Air, vereisen cashless betalingen en andere betaalmethoden aanvullende configuratiestappen.

Je hoeft hier geen betaalmethoden aan te maken voor elke betaalprovider zoals Visa, Mastercard en anderen. Je kunt gewoon een betaalmethode ´Kaart´ aanmaken, het bijbehorende betalingstype (Kaart) selecteren en doorgaan.

De betaalmethoden van de betaalproviders kunnen worden aangevraagd in het Payments Portal, waarna de betaalproviders voor de kaarten van uw klanten automatisch worden gedefinieerd in de POS zodra de terminals zijn geïntegreerd en worden gebruikt in unTill Payments.

Voor meer informatie over unTill Payments, raadpleeg deze pagina.

Voeg een nieuwe betaalmethode toe

Om een nieuwe betaalmethode toe te voegen, volg deze stappen:

1. Ga naar Algemeen > Betaalmethoden.

2. Klik op 'Nieuwe betaalmethode toevoegen'.

3. Geef een naam voor de nieuwe betaalmethode en specificeer het nummer.

4. Selecteer de betaalmethode.

Beschikbare betaalmethoden:

• Contant

• kaart

• anders

5. Klik op 'Doorgaan'.

Als je toegang hebt tot unTill Payments, ga naar het Payments Portal om door te gaan met het instellen van betaalmethoden.

Voor informatie over hoe je lid kunt worden van unTill Payments, zie deze pagina.

Voor informatie over hoe je betaalmethoden kunt aanvragen binnen het Payments portal, zie deze pagina.