Hoeveel schermen kan ik gebruiken tijdens mijn gratis proefperiode?

Tijdens je 14-daagse gratis proefperiode in unTill Air kun je bijna zoveel schermen gebruiken als je wilt, tot 20 schermen.

Link je apparaat in de backoffice en draai de kassa, probeer onze functies uit op deze schermen, zodat je kunt ervaren hoe naadloos unTill Air werkt met meerdere apparaten aangesloten.

Als je proefperiode bijna is afgelopen, wordt je gevraagd om over te stappen naar een betaald abonnement waarbij de startprijs met één scherm inbegrepen €39 (excl. btw) is en elk extra scherm €10 (excl. btw) kost. Hier kun je het gewenste aantal apparaten selecteren. Je kunt dan een link maken naar de locatie en de kassa alleen op dat aantal apparaten laten draaien.

Je kunt het aantal schermen in je abonnement altijd aanpassen (schermen toevoegen/verwijderen). Raadpleeg deze pagina voor meer informatie.