Waarom kan ik het volgende scherm niet toevoegen aan mijn locatie op de pagina van apparatuur?

Waarschijnlijk heb je de limiet van het aantal apparaten in het abonnement bereikt, daarom zie je de uitgeschakelde knop 'schermen' in het gedeelte apparatuur en kun je geen nieuw scherm aan je locatie toevoegen.

Om een nieuw apparaat toe te voegen, moet je je abonnement bijwerken op de pagina Locatie en abonnementen en het aantal gebruikte apparaten verhogen.

Raadpleeg deze pagina voor meer informatie over het bijwerken van een abonnement en het verhogen van het aantal schermen in het abonnement.

Benieuwd naar de prijzen voor extra schermen? Bezoek onze website voor meer informatie.