Een BTW-niveau toewijzen in een groep

☑️Locatie eigenaren

Nadat je een nieuw BTW-niveau hebt aangemaakt, kun je dit toewijzen aan een specifieke Groep. Elk Artikel binnen deze groep wordt verkocht met het BTW-niveau dat je eerder hebt ingesteld.

Om een BTW-niveau toe te wijzen aan een Groep, volg je deze stappen:

1. Navigeer naar Producten > Groepen.

2. Klik op 'Nieuwe groep toevoegen' of bewerk een bestaande groep.

3. Selecteer het vereiste BTW-niveau voor deze groep.

4. Klik op 'Doorgaan'.

Daarnaast kun je een secundaire BTW toevoegen aan je groep. Voor meer informatie, raadpleeg deze pagina.