Help sectie

Wie kan deze functie gebruiken?

☑️ Locatie eigenaren

In de backoffice van unTill Air, kun je de artikelen van deze handleiding lezen zonder naar andere browsertabblad te gaan, zodat je deze helpartikelen direct in de backoffice kunt bekijken.

Om toegang te krijgen tot deze helpsectie, moet je klikken op het 'robot' icontje die gevestigd in de rechter benedenhoek.

Ga vervolgens naar het gedeelte 'Help' en selecteer het gewenste artikel met de zoekfunctie of door door de mappen en bijbehorende pagina's te navigeren.

Hier kun je het artikel over een onderwerp waarin je geïnteresseerd bent openen en lezen, of je kunt de link onder elke pagina volgen om te worden doorgestuurd naar de overeenkomstige handleidingpagina op de website waar je je nu bevindt.