Gang wijzigen

☑️POS-gebruiker

Als je de Gang van een onbevestigd Artikel in de bestellijst moet wijzigen, kun je de knop 'Gang wijzigen' hiervoor gebruiken.

Het pictogram 'Gang wijzigen' in de POS ziet er zo uit:

Opmerking: Zodra een bestelling is bevestigd, kun je de Gang van Artikelen niet meer wijzigen, omdat de tickets met de gangen al zijn afgedrukt. Het keukenpersoneel is begonnen met het bereiden van de gerechten op basis van de volgorde en gangen die zijn aangegeven op het bestellingsticket.

Om de knop 'Gang wijzigen' te gebruiken, volg deze stappen:

1. Open de unTill Air-app.

2. Maak een bestelling en bestel enkele Artikelen.

3. Tik op het specifieke Artikel met een Gang.

4. Tik op de knop 'Gang wijzigen'.

5. Selecteer vanuit het pop-upmenu met Gangen de gewenste Gang voor dit Artikel.

6. De Gang voor dit Artikel wordt dienovereenkomstig gewijzigd.

Het bestellingsticket zal de nieuw geselecteerde Gang in de POS aangeven, niet de oorspronkelijke Gang die aan het Artikel is toegewezen in de Back Office.