Printer beheer

☑️POS-gebruiker

Printer scherm

Wanneer u het Printerbeheer scherm opent, kunt u de statussen van de daadwerkelijke printers bekijken en omleidingen beheren.

De POS-gebruiker kan fouten bekijken en printers die niet beschikbaar zijn vanwege verschillende omstandigheden.

Om toegang te krijgen tot dit scherm, schakelt u over naar de aangewezen sectie.

Laatst bekende printerfout

Volg de fouten die zich hebben voorgedaan op de printers binnen de locatie.

Alle printers

Bekijk de statussen van printers op de locatie. De mogelijke statussen zijn:

• In bedrijf

• Genegeerd

• Fout

Actieve omleidingen

Bekijk de printeromleidingen die zijn gemaakt op de hele locatie en beheer ze. Hier kunt u een specifieke omleiding annuleren.

Maak een omleiding

Om een omleiding te maken op het Printerbeheer scherm, moet u tikken op de specifieke printer in de kolom 'Alle printers'. Vervolgens ziet u een pop-up met de printerdetails en de functionaliteit om de printeropdrachten naar een andere printer om te leiden.

Tik op de selector en kies de printer waarnaar u wilt omleiden. Tik vervolgens op de knop 'Bevestigen' om de pop-up te sluiten.

Annuleer omleiding

Als u een van de printers niet meer hoeft om te leiden, kunt u een omleiding annuleren op de Printerbeheer pagina.

Testafdruk

In unTill Air kunt u een testafdruk starten om ervoor te zorgen dat de printer werkt. Er wordt een testticket afgegeven met behulp van het sjabloon van het bonnetje.

Om een testbon af te drukken, moet u tikken op de printer die u wilt controleren en u ziet een pop-up met deze functionaliteit.

Tik op de knop 'Testprint' en wacht tot het ticket is afgedrukt. Tik vervolgens op de knop 'Bevestigen' om de pop-up te sluiten.

De functionaliteit 'Testprint' maakt het mogelijk om de foutvlag uit te schakelen.

Opmerking: U kunt ook de knop 'Testafdruk' gebruiken om de status 'genegeerd' van een printer te annuleren. Als het testticket succesvol wordt afgedrukt, wordt de status gewijzigd in 'werkend'.