Bedrag retourneren

☑️POS-gebruiker

Deze functie is bedoeld om POS-gebruikers snel het terug te geven bedrag te laten bepalen bij betaling met contant geld.

Om deze functie te gebruiken, moet de POS-gebruiker lang drukken op de betaalmethode die in de Back Office is aangewezen als contant geld. Vervolgens ziet de POS-gebruiker een pop-up waarin ze het bedrag invoeren dat ze van de klant hebben ontvangen en dit bevestigen.

Onmiddellijk ziet de POS-gebruiker het bedrag dat aan de klant moet worden teruggegeven.

Volg deze stappen om de functie 'Terug te geven bedrag' in de POS te gebruiken:

1. Open de unTill Air-app op je scherm.

2. Maak een willekeurige bestelling.

3. Tik op de knop 'Afrekenen'.

4. Houd lang ingedrukt op de betaalmethode 'Contant'.

5. Wanneer de pop-up met een numeriek toetsenbord verschijnt, voer het ontvangen bedrag in en bevestig dit door op de groene knop te tikken.

Je ziet het terug te geven bedrag.

6. Tik op de groene knop om de betaling te voltooien.

Opmerking: Na deze actie word je doorgestuurd naar het scherm met de tafelindeling en kun je niet meer werken met deze bestelling, omdat de tafel wordt gesloten. Als je na het bekijken van het terug te geven bedrag op het betalingsscherm wilt blijven, moet je op de rode knop tikken.

Nu is de betaling met contant geld met behulp van de functie voor het terug te geven bedrag voltooid.