Tafel verplaatsen

Wie kan deze functie gebruiken?

In unTill Air kunnen POS-gebruikers bestellingen overbrengen tussen tafels of naar een andere ruimte. Als klanten de plek waar ze zitten willen veranderen, kun je hun tafel, zowel de hele rekening als per items, overbrengen naar een andere tafel.

Het icoon voor Tafel overdragen in de POS ziet er zo uit:

Om een tafel over te dragen, volg deze stappen:

1. Open de unTill Air app op je scherm.

2. Maak een willekeurige bestelling.

3. Klik op de knop 'Tafel overdragen' die zich bevindt in de rechterbovenhoek van de POS-interface.

4. Tik op de tafel die je wilt overdragen.

5. Tik op de tafel waarnaar je wilt overdragen.

6. Selecteer wat je wilt overdragen: de hele rekening of specifieke items.

Tip: Je kunt de knop 'Tafel overdragen' gebruiken om bestellingen van verschillende tafels samen te voegen. Als klanten hun bestellingen willen groeperen, tik dan op 'Tafel overdragen', en alle bestellingen worden dienovereenkomstig gegroepeerd.

Tik op de knop om de overdracht te voltooien.

Hierna wordt de transferbon afgedrukt op de bereidingsprinter.

Dezelfde stappen gelden wanneer je orders van verschillende tafels wilt combineren tot één order op een enkele tafel. In dit geval is het mogelijk om een bestelling van een bezette tafel over te brengen naar een andere.

Opmerking: Je kunt alleen tafels combineren die dezelfde gang hebben of geen gang. Een poging om een tafel over te dragen naar een andere met een verschillende gang zal worden beperkt.

Bij het overdragen van een tafel wordt de huidige gang voor die tafel behouden, ongeacht of je de hele bestelling overdraagt of per items.