Corrigeren

☑️POS-gebruiker

Corrigeren is een van de meest voorkomende acties in de POS omdat klanten vaak hun bestellingen heroverwegen en vervangingen vragen.

Het Corrigeren-icoon in de POS ziet er zo uit:

Opmerking: Om een correctie uit te voeren moet de POS-gebruiker toestemming hebben. De Locatie-eigenaar heeft de mogelijkheid om toestemming te verlenen tot Annuleren en 'Tafel overdragen' in het gedeelte voor POS-gebruikers in de Back Office. Voor meer informatie, raadpleeg deze pagina.

Tijdens je werk in de POS kunnen er twee basis scenario's zijn die een Annulering met zich meebrengen:

• Corrigeren tijdens het bestellen

• Corrigeren na het bevestigen van de bestelling

Tik op de 'Corrigeren' knop of veeg aan de rechterkant en de Artikelen zullen verdwijnen uit de bestelling. Je hoeft de reden voor de correctie niet aan te geven.

Tip: De Locatie-eigenaar kan in de Back Office standaard Redenen aanpassen om het werken met Corrigeren voor POS-gebruikers te vereenvoudigen. Voor meer informatie over de Redenen en hoe ze te beheren en te gebruiken, raadpleeg deze pagina.

Om een correctie uit te voeren, volg deze stappen:

1. Open de unTill Air app op je scherm.

2. Maak een willekeurige bestelling.

3. Tik eerst op het item en tik vervolgens op de corrigeren-knop.

Tip: Je kunt een annulering veel gemakkelijker en sneller maken door aan de rechterkant te vegen.

4. Als een Annulering plaatsvindt nadat de bestelling is bevestigd, moet de POS-gebruiker de reden voor de Annuleren aangeven om deze actie te voltooien.

Tip: Om meerdere identieke Artikelen te annuleren, kun je het numerieke toetsenblok gebruiken. Voer eerst het aantal Artikelen in dat je wilt annuleren. Tik vervolgens op het specifieke Artikel en gebruik vervolgens de 'Annuleren' knop.