Meerdere verkoopmodi gebruiken

POS-gebruikers

In unTill Air kan uw locatie twee verkoopmodi combineren met verschillende instellingen voor schermen.

Om te beginnen met werken in twee verschillende verkoopmodi, volg deze stappen:

1. Navigeer naar Apparatuur.

2. Klik op 'Nieuwe apparatuur toevoegen' en selecteer 'Scherm' of bewerk een bestaande.

3. Selecteer ofwel Directe verkoopmodus of Tafelmodus.

Uw verdere stappen zijn afhankelijk van de keuze van de verkoopmodus.

• Geef een nummer op voor het Directe verkoopgebied.

• Selecteer een ruimte voor het scherm van de Directe verkoopmodus.

• Selecteer een bonprinter.

4. Koppel uw scherm met behulp van de verstrekte QR-code.

Als u uw scherm via de verstrekte link moet verbinden, raadpleeg deze pagina.

5. Voer dezelfde handelingen uit voor een ander scherm en selecteer een alternatieve verkoopmodus.

6. Maak een bestelling op het scherm van de Directe verkoopmodus en betaal voor deze bestelling.

7. Open het scherm om te werken in de Tafelmodus.

8. Maak een bestelling en voltooi deze vervolgens.

Op deze manier heeft u bestellingen verwerkt met behulp van schermen in twee verschillende verkoopmodi.

Direct verkoopgebied Ruimte

Bij het maken van een Ruimte heeft u de mogelijkheid om deze alleen voor Direct Sales aan te wijzen. Als dit is geselecteerd, zal deze Ruimte niet zichtbaar zijn in de Tafelmodus. De visuele representatie van de Ruimtes met de Directeverkoop ingeschakeld kan niet worden aangepast in de tabelbewerker.

U bent ook vrij om deze Ruimte te configureren, inclusief de toewijzing van Artikelen en het gebruik van functies zoals Speciale Prijs die daar beschikbaar zullen zijn.

Voor meer informatie over de Directe verkoopgebiedsfunctie, raadpleeg deze pagina.

Om een Ruimte alleen voor Directe verkoop te maken, moet u het selectievakje aanvinken dat wordt aangeboden op de pagina Ruimtes tijdens het toevoegen van een nieuwe.

Voor meer informatie over hoe u een nieuwe Ruimte kunt maken, inclusief het inschakelen van de Directe verkoopgebiedsfunctie, raadpleeg deze pagina.