Snelle start (Eten en drinken)

Laten we kijken hoe we kunnen beginnen met werken met het locatietype Eten en drinken.

Opmerking: Later in de Locatie-instellingen van de backoffice kan je het locatietype veranderen.

Volg deze stappen om te beginnen met werken in Eten en drinken:

1. Open air.untill.com in jouw browser.

• Tijdens het registratieproces, kies je de modus Eten en drinken

3. Kies of je met of zonder tafels wil werken.

Als je tafels hebt, selecteer dan om ermee te werken, creëer een Ruimte en geef het aantal tafels op.

4. Als je hebt geselecteerd om met tafels te werken krijg je een melding om een Ruimte te creëren.

5. Beslis of je liever wilt werken met of zonder Gangen. Als je ervoor kiest om Gangen te gebruiken, definieer ze dan dienovereenkomstig.

6. Kies of je wilt werken met of zonder Happy hours.

7. Creëer een Artikel Mojito 0.0 op deze manier:

Tip: Je kan deze items gemakkelijker toevoegen door de startgids te volgen die zich rechtsonder bevindt. Deze gids helpt je om efficiënter te navigeren en alle items snel en op volgorde te maken.

Om deze startgids te volgen: klik op de regel met een actie en dan zal je doorverwezen worden naar de pagina waar je het gewenste item aan kunt maken.

De volgorde van het maken van de items ziet er als volgt uit:

8. Navigeer naar POS-gebruikers.

9. Voeg een POS-gebruiker toe.

10. Navigeer naar Algemeen > Apparatuur.

Optioneel: een printer toevoegen

Je kunt unTill Air gebruiken zonder printers op je locatie door klanten digitale facturen te verstrekken. Maar als je een bereidingsprinter voor het afdrukken van besteltickets of een rekeningprinter voor het afdrukken van de rekeningen moet toevoegen, volg dan deze stappen:

• Kies ‘De bon’ of ‘Bereiding’ voor het gebruik van de printer. Voor details over doelen van de printer kan je naar deze pagina.

Opmerking: Om bestel- en rekeningtickets te printen, voeg dan minstens twee printers toe en wijs ‘De bon’ toe aan rekeningprinters en ‘Bereiding’ aan voorbereidingsprinters die bedoeld zijn om besteltickets uit te geven.

Tip: als je nog geen fysieke printer hebt kan je de ‘Niet printen’ functie gebruiken. Deze stelt je in staat om het bestelproces te testen door geen daadwerkelijke tickets af te drukken.

11. Voeg een scherm toe

Selecteer de tafelplattegrond modus bij het koppelen van je scherm.

12. Installeer de unTill Air app op je scherm.

13. Start en scan de QR-code op je scherm of gebruik de verstrekte link om te verbinden.

14. Krijg toegang tot het POS-systeem door de gebruikerscode in te vullen die je hebt ingesteld voor je POS-gebruiker.

Gefeliciteerd! Je kan nu je eerste bestelling op het scherm plaatsen.

Als je toegang hebt tot de unTill Payments functie kun je betaalterminals instellen en beginnen met het gebruiken van contactloze betalingen binnen unTill Air.

Voor details over het instellen van terminals: raadpleeg deze pagina.