Als ik mijn Wi-Fi-verbinding verlies, is het dan mogelijk om tickets af te drukken?

Nee, het is niet mogelijk om tickets te printen terwijl je de Wi-Fi-verbinding verliest, omdat printen via IP alleen beschikbaar is als een scherm is verbonden met dezelfde Wi-Fi als de printer.

Je zult nog steeds in staat zijn om de kassa te gebruiken, maar het afdrukken wordt opgeslagen op je apparaat totdat je in een gebied met Wi-Fi-dekking komt. Dan moet alles wat je afdrukt worden afgedrukt.