Abonnementen beheren

☑️Locatie eigenaren

Wanneer je je registreert in unTill Air, krijg je een proefperiode voor de eerste twee weken zodat je de functies kun testen en begrijpen of onze oplossing een goede match is met jouw bedrijf.

Opmerking: Sommige functies in de Back Office zijn mogelijk niet beschikbaar tijdens de proefperiode omdat toegang tot unTill Payments niet is toegestaan totdat je overstapt op een betaald abonnement.

Locaties en abonnementen

In de sectie 'Locaties en abonnementen' kun je je abonnementen beheren, waaronder het activeren van een abonnement wanneer het op proef is, het beheren van het aantal schermen, het toevoegen van een nieuwe locatie en het annuleren van een abonnement.

Om toegang te krijgen tot deze sectie, volg deze stappen:

1. Navigeer naar 'Mijn profiel' door te klikken op het profiel-pictogram in de rechterbovenhoek.

2. Schakel over naar 'Locaties en abonnementen'.

Abonnement activeren

Als een proefperiode afloopt of als je een proefperiode wilt overslaan om met unTill Payments aan de slag te gaan, wil je misschien je betaalde abonnement activeren. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Selecteer op de pagina 'Locaties en abonnementen' de betreffende locatie en klik op het ikoontje 'bewerken'.

2. De pagina 'Abonnement activeren' verschijnt, hier dient je de volgende gegevens in te vullen:

• Stad

• Postcode

• Straat

• Straatnummer

• Aanvullende adresgegevens (optioneel)

• BTW-nummer

• Kamer van koophandel (optioneel)

1. Op de volgende pagina, waar je een geschikt abonnement kunt selecteren, kies je de betalingsvoorwaarden en geef je aan hoeveel schermen in gebruik zijn.

2. Na het selecteren van een abonnement verschijnt de pop-up waarmee jij je betalingsgegevens kunt invoeren. Vul in deze pop-up je kaartgegevens in of maak gebruik van andere betaalmethoden zoals SEPA-betalingen, iDEAL of Bancontact. Je kun je ook abonneren op unTill Air met een coupon.

Nadat de betaling is verwerkt, wordt je abonnement geactiveerd.

Nieuwe locatie toevoegen

Je kun een nieuw abonnement regelen en direct toegang krijgen tot een nieuwe locatie binnen het bestaande unTill Air-account.

Voor meer informatie over hoe je dit doet, raadpleeg deze pagina.

Abonnement wijzigen (Betalingsvoorwaarden & schermen)

In unTill Air kun je je huidige abonnement wijzigen. Jij kunt verschillende voorwaarden wijzigen zoals betalingsvoorwaarden en het aantal schermen dat is inbegrepen in het abonnement. Voor betalingsvoorwaarden kun je kiezen tussen jaarlijkse of maandelijkse opties.

Opmerking: Als je al een jaarabonnement heeft, kun je niet overschakelen naar maandelijkse betalingen.

Volg deze stappen om deze wijziging aan te brengen:

• Op de pagina 'Locaties en abonnementen', klik op het 'bewerk'-teken.

• Klik op 'Abonnement wijzigen'.

• Om het aantal schermen te verhogen of te verlagen, klik op het relevante '+' of '-' teken. Om de betalingsvoorwaarden te wijzigen, vinkt je het selectievakje aan.

De prijs van het abonnement zal dienovereenkomstig veranderen.

• Klik op 'Opslaan'.

Voor details over het wijzigen van je abonnement om een nieuw scherm toe te voegen, raadpleeg deze pagina.

Betalingsmethode bijwerken

In deze sectie heebt je de mogelijkheid om een nieuwe betalingsmethode toe te voegen voor je abonnement.

Je kunt een andere creditcard toevoegen als betaalmethode of SEPA-betalingen gebruiken om het abonnement rechtstreeks vanaf je IBAN te betalen.

Om dit te doen, volg deze stappen:

• Op de pagina 'Locaties en abonnementen', klik op het 'bewerk'-teken.

• Klik op 'Betalingsmethode bijwerken'.

• Klik op 'Nieuwe betalingsmethode toevoegen'.

• Indien nodig, schakel over van 'Creditcard' naar 'SEPA'.

• Voer de vereiste kaartgegevens in of de vereiste gegevens voor SEPA-betalingen.

Abonnement annuleren

Je kun je abonnement rechtstreeks annuleren via de Back Office.

Om je abonnement te annuleren, volg deze stappen:

• Op de pagina 'Locaties en abonnementen', klik op het 'bewerk'-teken.

• Klik op 'Abonnement annuleren'.

• Bevestig deze actie.

Als je een betaald abonnement hebt, heb je na annulering nog steeds toegang tot alle functies tot het einde van de betaalde termijn. Op dat moment verandert de status van je betaalde abonnement in 'Gepland om te annuleren'.

Abonnement reactiveren

Als je je abonnement heebt geannuleerd en het wilt reactiveren, kun je dat doen op de pagina 'Locaties en abonnementen'.

• Bewerk het abonnement met de status 'geannuleerd'.

• Klik op 'Abonnement reactiveren'.

Opmerking: Je wordt onmiddellijk in rekening gebracht voor het abonnement volgens de voorwaarden.

• Klik op 'Sluiten' en vernieuw de pagina. Het bijwerken van de status van je abonnement kan enige tijd in beslag nemen.