Instellen van de kassalade

☑️Locatie eigenaren

Om de kassalade in te stellen, vinkt u het aangeboden selectievakje aan op de pagina voor het koppelen en bewerken van het scherm. Hierna zullen alleen contante betalingen via het scherm, dat is aangewezen als een kassalade, de lade openen.

Op deze manier kunt u bepalen welke schermen bestellingen moeten openen en welke niet.

Als de POS-gebruiker op het terras werkt en de portemonnee gebruikt, is het geen probleem om het selectievakje op hun scherm niet aan te vinken. Zo zal de kassalade niet worden geopend na een contante betaling.

Volg deze stappen om de kassalade in te stellen:

1. Koppel uw scherm aan de locatie of bewerk een bestaande.

2. Vink op deze pagina het selectievakje 'Kassalade' aan.

Opmerking: De kassalade moet verbonden zijn met de bonprinter die is aangewezen voor het scherm waar het selectievakje is aangevinkt.

3.Rond de koppeling van het apparaat af of klik op 'Opslaan'.