Happy hour

☑️Locatie eigenaren

In unTill Air kun je een specifieke periode instellen waarin je alternatieve prijzen kunt bepalen voor je Artikelen.

Je kunt de Happy Hour-functie op twee manieren inschakelen: ofwel bij het initiële instellen van een nieuw aangemaakte locatie, of later in de Locatie-instellingen, waar je een bestaande Periode kunt selecteren als de Happy Hour-periode.

Nadat je de Happy Hour-functie hebt geactiveerd, krijg je een nieuw veld voor het instellen van de Happy Hour-prijs in het gedeelte Artikelen.

Om de Happy Hour-functie te maken en te gebruiken, volg deze stappen:

1. Maak een Periode aan.

2. Ga naar 'Instellingen' > 'Locatie'.

3. Klik op de Happy Hour-selector.

4. Kies een Periode.

5. Klik op 'Opslaan'.

6. Ga naar Producten > Artikelen.

7. Klik op 'Nieuw artikel toevoegen' of bewerk een bestaand Artikel.

8. Voer de Happy Hour-prijs voor dit Artikel in het daarvoor bestemde veld in.

Nu is de prijs die je hebt ingesteld in het Back Office van toepassing.

Opmerking: Als je geen Happy Hour-prijs hebt ingesteld in het gedeelte Artikelen van het Back Office, wordt tijdens de Happy Hour-periode de reguliere prijs voor dit Artikel toegepast.