Redenen beheren

☑️Locatie eigenaren

Vanaf het begin van het werken met unTill Air heb je twee standaard Redenen: één voor Annuleringen en één voor Kortingen.

Standaardredenen:

• Korting (Korting)

• Wijziging van betaalmethode (Annulering)

Je kunt ze altijd verwijderen en ook nieuwe aanmaken.

Opmerking: Als je geen Redenen hebt geconfigureerd en de standaardredenen op de locatie hebt verwijderd, wanneer je een Korting toepast of een Annulering uitvoert in de POS, moet je handmatig de Reden typen zonder de optie om een voorgeconfigureerde te selecteren.

Om een Reden aan te maken, volg deze stappen:

1. Ga naar Algemeen > Redenen.

2. Klik op 'Nieuwe reden toevoegen'.

3. Geef een naam voor je nieuwe Reden.

4. Selecteer het Reden type.

De Reden kan worden aangemaakt voor het toepassen van Kortingen of het uitvoeren van correcties.

5.Klik op 'Doorgaan'.