Locatie Instellingen

☑️Locatie eigenaren

In unTill Air kun je locatie-instellingen beheren.

Om toegang te krijgen tot deze instellingen, volg deze stappen:

1. Ga naar 'Instellingen'.

2. Schakel over naar het tabblad 'Locatie'.

Deze instellingen stellen je in staat om te beheren:

Begintijd voor jouw locatie:

Specificeer het exacte tijdstip waarop werk- of bedrijfsactiviteiten moeten beginnen.

Opmerking: de instelling 'Begintijd’' heeft geen invloed op bestellingen, maar wordt gebruikt voor het dateren van rapporten. De dagelijkse berekeningen in deze rapporten zullen overeenkomen met het tijdstip dat je instelt in de locatie-instellingen.

Als je de verkopen op het dashboard niet kunt zien voor het specifieke uur, betekent dit dat dit uur eerder is dan het uur dat is ingesteld als 'Begintijd'. De gegevens worden dus getoond voor de vorige dag.

Stel een specifieke tijdslimiet in voor hoelang een POS-gebruiker ingelogd kan blijven zonder activiteit. Als de kelner geen handelingen uitvoert in de app tijdens deze tijdslimiet, wordt hij automatisch uitgelogd.

Het inschakelen van de automatische uitlogfunctie kan de workflow verbeteren, vooral wanneer POS-gebruikers snel tablets moeten overhandigen aan collega's.

Met deze functie ingeschakeld hoeft er niet handmatig te worden uitgelogd. Kelners kunnen hun tablets achterlaten en de volgende kelner wordt gevraagd om in te loggen.

Je kunt een tijdsduur instellen voor langzame service, waarna een aangewezen pictogram op de tafel wordt geactiveerd. Dit pictogram informeert POS-gebruikers dat de service aan een bepaalde tafel langer duurt dan normaal.

Als dit veld een waarde van 0 heeft, wordt de functionaliteit uitgeschakeld en zien POS-gebruikers binnen de locatie geen pictogrammen die wijzen op langzame service.

Bepaal speciale tijdsbestekken om alternatieve prijzen aan te bieden aan je gasten. Om de 'Happy Hour' functie te activeren, selecteer een van de bestaande Perioden in de aangeboden selectie hier.

Voor meer details over hoe je een Periode kunt aanmaken, raadpleeg deze pagina.

De standaardtaal voor bonnen wordt ingesteld op basis van het land dat je hebt geselecteerd als locatie.

Je kunt altijd de taal voor bonnen wijzigen in de Locatie-instellingen.

Als je een taal voor bonnen specificeert, worden alle volgende bonnen uitgegeven in de geselecteerde taal.

Je kunt het locatietype wijzigen dat je eerder hebt ingesteld bij het aanmaken van een locatie, en de functies van de Back Office worden dienovereenkomstig aangepast. Na het wijzigen van het locatietype moet je alle schermen binnen de locatie opnieuw koppelen om ervoor te zorgen dat de wijzigingen worden weerspiegeld in de POS.

Beslis of je de Gangen-functie wilt gebruiken. Als je het selectievakje 'Beschikbare gangen’ uitzet, verdwijnt het overeenkomstige gedeelte in de Back Office en worden alle functies en acties met betrekking tot Gangen in de POS niet meer beschikbaar.