Gebruikerscode

POS-gebruiker

Locatie-eigenaren kunnen een POS-gebruiker toevoegen en deze deactiveren indien nodig. Toegang wordt verleend via een gebruikerscode, die verschillende functies vervult.

Gebruikerscode als identificatie

De gebruikerscode wordt gebruikt om het werken in de POS te personaliseren. In unTill Air moet u unieke gebruikerscodes toewijzen aan elke POS-gebruiker.

De gebruikerscode maakt individuele accounts voor POS-gebruikers mogelijk, waarbij hun voorkeurstaal en rechten worden gespecificeerd.

Op de bonnen en rapporten wordt de naam van de POS-gebruiker weergegeven, die wordt bepaald door de gebruikerscode die wordt ingevoerd bij het openen van de POS. Bovendien kunt u als Locatie-eigenaar toegang krijgen tot kelner-rapporten vanuit de Back Office om inzicht te krijgen in hun prestaties.

De weergavenaam van de kelner wordt getoond op de tafels waar deze specifieke POS-gebruiker een bestelling heeft geplaatst.

Beveiliging

De gebruikerscode zorgt ervoor dat niemand, behalve POS-gebruikers, toegang heeft tot de POS-interface op uw schermen.

Voor meer informatie over hoe u kunt inloggen in de POS met behulp van de gebruikerscode, raadpleeg deze pagina.

Automatisch uitloggen

Na een bepaalde periode van inactiviteit in de unTill Air app, wordt een POS-gebruiker automatisch uitgelogd. Om door te gaan, moeten ze opnieuw hun gebruikerscode invoeren.

U kunt de functie 'Automatisch uitloggen' inschakelen en aanpassen via de locatie-instellingen.

Voor meer informatie over hoe gebruik Automatisch uitloggen, raadspleeg deze pagina.