Fooi toevoegen

☑️POS-gebruiker

Het pictogram voor Fooi in de POS ziet er zo uit:

Om fooi toe te voegen, volg deze stappen:

1. Open de unTill Air-app op je scherm.

2. Maak een willekeurige bestelling.

3. Tik op de knop 'Afrekenen'.

4. Tik op de knop 'Fooi toevoegen'.

5. Voer het aantal fooi in.

Opmerking: Je moet de bedragen invoeren, niet het percentage.

6. Doe een betaling, en de fooi wordt automatisch opgenomen in het totaalbedrag van de bestelling.

Opmerking: Bij het splitsen van de rekening, vergeet niet om fooi apart toe te voegen voor elk betaaldeel, aangezien fooi tijdens het splitsen niet voor de gehele rekening kan worden ingesteld.

Om fooi van de rekening te verwijderen, tik je op de knop 'Fooi resetten' die zich op dezelfde plaats bevindt, op het betalingsscherm.

De ontvangen fooi op jouw locatie wordt weergegeven als een aparte regel op zowel de Z-X-rapporten als het Locatierapport.