Tafelinfo

☑️POS-gebruiker

In het POS-systeem kun je verschillende details bijhouden over de huidige bestelling die je aan het beheren bent. Dit omvat het huidige verloop van de totale bestelling en het specifieke verloop voor elk artikel. Bovendien kun je het tafelnummer en de naam van de oorspronkelijke kelner zien, wat handig is wanneer meerdere POS-gebruikers dezelfde tafel bedienen.

Om deze informatie te gebruiken, volg deze stappen:

1. Open de unTill Air app op je scherm.

2. Maak een bestelling aan.

3. Boven de bestellijst zie je twee tabbladen: 'Bestelling' en 'Tafelinformatie'.

4. Schakel over naar het tabblad 'Tafelinformatie'.

5. Nu kun je al deze informatie zien.

Om inzicht te krijgen in de huidige gang van zaken voor een specifiek artikel, moet je eerst dit artikel selecteren in de bestellijst en vervolgens overschakelen naar het tabblad 'Tafelinformatie'. In de regel 'Artikelgang' kun je de huidige gang van zaken van je artikel zien.

Tip: Als je een artikel hebt dat nog niet bevestigd is, kun je de gang van zaken hiervoor wijzigen. Zie deze pagina voor details.

Als je wilt weten wat de huidige gang van zaken is voor de hele bestelling, deselecteer dan het artikel in de bestellijst en schakel vervolgens over naar het tabblad 'Tafelinformatie' en bekijk deze informatie in de regel 'Huidige gang van zaken'.