Kassalade openen

☑️Locatie eigenaren

In unTill Air kunnen POS-gebruikers de kassalade openen vanuit het POS-systeem zonder een betaling met contant geld te verrichten.

Om Locatie-eigenaren op de hoogte te houden van dergelijke acties, bestaat het rapport 'Kassalade wordt geopend'.

Op de pagina van dit rapport kunt u de volgende informatie bijhouden:

• POS-gebruiker

• Apparaat

• Datum / tijd

Kies de periode voor dit rapport in de rechterbovenhoek door te klikken op het keuzemenu.

Om te leren hoe u een aangepaste periode voor dit rapport instelt, raadpleeg deze pagina.

Ook kunt u dit rapport exporteren naar PDF-, XLSX- en CSV-formaten.