Verkoopmodus op het scherm wijzigen

☑️Locatie eigenaren

Als je een verkoopmodus hebt ingesteld op je scherm en deze wilt wijzigen, kun je dit doen door een bestaand scherm te bewerken.

Volg deze stappen om de verkoopmodus op je scherm te wijzigen:

1. Navigeer naar Algemeen > Apparatuur.

2. Schakel over naar het tabblad 'Schermen'.

3. Bewerk een scherm waarvoor je de verkoopmodus wilt wijzigen.

4. Schakel over naar een andere verkoopmodus volgens je behoeften.

5. Zorg ervoor dat alle vereiste velden correct zijn ingevuld.

6. Klik op 'Opslaan'.

Nu zal de POS op dit scherm draaien in de verkoopmodus die je hebt geselecteerd.