Directe-verkoop

POS-gebruiker

Wat is de Directe Verkoopmodus?

Deze modus is specifiek ontworpen voor Verkooppunten die geen ruimtes hebben waar personeel klanten bedient. In deze modus toont de unTill Air-app geen tafels, wat betekent dat je geen visuele representatie van ruimtes hebt.

POS-gebruiker en Directe Verkoopmodus

De Directe Verkoopmodus in unTill Air stelt POS-gebruikers in staat om bestellingen rechtstreeks af te handelen zonder de noodzaak van tafeltoewijzingen. In deze modus werken POS-gebruikers niet met tafels; in plaats daarvan opereren ze met de bestellijst en ronden ze de rekening af.

Kenmerken van de Directe Verkoopmodus

In de Directe Verkoopmodus van unTill Air heb je toegang tot deze functies:

Vind de benodigde artikelen sneller met de knop 'Zoeken'.

Verwijder de geselecteerde aanpassing.

Dupliceer het bestelde artikel als de klant erom vraagt.

Verwijder een item uit de bestellijst als de klant erom vraagt.

Selecteer de juiste korting die kan worden toegepast.

Voor informatie over hoe je een scherm toevoegt in de Directe Verkoopmodus, raadpleeg deze pagina.