Tafelplan modus

Wat is de Tafelplanmodus?

Deze modus is specifiek ontworpen voor locaties met verschillende afzonderlijke Ruimtes, zoals een terras, eerste verdieping, of een andere aangewezen ruimte. De Tafelplanmodus onderscheidt zich van de Directe Verkoopmodus door een visuele weergave en beheer van tafeltoewijzingen te bieden.

Tip: Tijdens het gebruik van de Tafelplanmodus kun je Ruimtes aanpassen om de visualisatie te verbeteren. Voor details, raadpleeg deze pagina.

POS-gebruiker en de Tafelplanmodus

In de Tafelplanmodus kunnen POS-gebruikers de status van elke tafel volgen en bestellingen afhandelen. POS-gebruikers zijn verantwoordelijk voor het verlenen van diensten aan klanten en het verwerken van betalingen.

In tegenstelling tot de Directe Verkoopmodus, waar transacties rechtstreeks worden verwerkt zonder een visuele weergave van de tafels, richt de Tafelplanmodus zich op tafelbeheer.

Functies van de Tafelplanmodus

Wanneer je werkt in de Tafelplanmodus, heb je toegang tot functies die niet beschikbaar zijn in de Directe Verkoopmodus:

Verplaats een bestelling van de ene tafel naar de andere om aan de voorkeuren van de klant te voldoen.

Geef de keuken een seintje om de volgende Gang voor te bereiden en te serveren.

Pas het Artikel aan naar een andere Gang om aan de voorkeuren van de klant te voldoen.

De bereidingsprinter zal de relevante bonnen uitgeven voor de volgende gang en overdrachten.

Je hebt ook standaardfuncties beschikbaar in beide modi:

Verwijder de geselecteerde aanpassing.

Vind een specifiek Artikel sneller.

Dupliceer het bestelde Artikel als de klant erom vraagt.

Verwijder een item uit de bestellijst als de klant erom vraagt.

Selecteer de passende Korting die kan worden toegepast.