Langzaaminterval in minuten

POS-gebruiker

In unTill Air kun je een specifieke duur instellen voor slow service, waardoor je het overzicht kunt behouden over de status van tafels binnen de ruimte.

Na het verstrijken van deze tijd verschijnt er een speciaal pictogram op de tafel om slow service aan te geven.

De POS-gebruiker zal dit pictogram zo zien:

Om een slow service tijd in te stellen, volg deze stappen:

1. Ga naar 'Instellingen'.

2. Schakel over naar het tabblad 'Locatie-instellingen'.

3. Klik op het veld 'slow service tijd'.

4. Voer het aantal minuten in.

Als je dit veld op 0 laat staan, wordt deze functie uitgeschakeld en zien de POS-gebruikers binnen deze locatie geen pictogrammen die de trage service aangeven.

5. Klik op 'Opslaan'.