Artikel toewijzen aan ruimte

☑️Locatie eigenaren

Nadat je een Ruimte hebt aangemaakt en Artikelen eraan hebt toegevoegd, wil je misschien een tweede Ruimte maken en dezelfde Artikelen toewijzen.

Dit kun je doen tijdens het aanmaken of bewerken van ruimtes zoals hier beschreven, of via de artikelsectie als je slechts één item aan een nieuwe Ruimte moet toewijzen.

Om Artikelen toe te wijzen aan een nieuwe Ruimte, volg deze stappen:

1. Ga naar Producten > Artikelen.

2. Houd de cursor boven de regel van een specifiek artikel en klik op het 'bewerk' pictogram.

3. Klik op de knop '№ toegewezen ruimtes' en selecteer de specifieke Ruimte.

1. Klik 'Opslaan'.